Mihez kezdjek? Hogy tudok továbbjutni ezeken? Hogyan éljem meg az életem és ne csak pazaroljam el? Higyan tudok egyedül is boldog teljes életet élni?
Figyelt kérdés
A barátaim kb sehova nem jönnek el, vagy nem érnek rá vagy nem akarnak. Folyamatosan fáradt vagyok és semmi motivációm nincs, sorozatokhoz nincs kedvem, kinti munkához dög meleg van pluszba semmi kreativitásom. Munkára nem vettek fel sehova, és így érettségi után azt hiszem pihentem eleget és nem csináltam semmitse. Hobbijaimhoz sincs kedvem már ha maradt még. Mit kezdjek magammal? Hogy tudok továbbjutni ezen és élni? Egyedül hogyan legyen jó nyaram izgalmas? Edzéshez sincs energiám, biciklizni szoktam. Így annyira csak létezem és nem tudok magammal mit kezdeni, közösségi médiát meg nem akarok folyamatosan pörgetni meg játszani. Meg annyira egyedül érzem magam.júl. 18. 13:23
1/3 anonim válasza:
Nekem a Biblia segített. Olyan információhoz jutottam, amelyet kincsként értékelek a jövőre vonatkozóan.
Nemsokára egy új világ veszi kezdetét!
2/3 A kérdező kommentje:
Azt inkább kihagyom 😐
júl. 18. 14:59
3/3 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, fent vagy-e a Fb-n, de van egy csoport, Program neked, program veled a neve. Amolyan társkeresőként indult, de mára kinőtte magát. Nézd meg, csatlakozz, csomó klassz eseményt, programot tesznek közzé, lehet ismerkedni, barátokat szerezni. Sok ott a hasonló helyzetben lévő magányos ember, hátha találsz barátokat. VAgy rád talál ott a szerelem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!