Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Melyik a legjobb füldugó?...

Melyik a legjobb füldugó? Akár zajszűrős is jöhet

Figyelt kérdés
Ára nem érdekel, kutyaugatás, szomszéd zajokat szűrném ki, melyik a legjobb? Airsoft Deep kutyaugatásra szart sem ér.

júl. 15. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a narancssárga szivacs jó erre.
júl. 15. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is agyfszt kapok a szomszéd idegbeteg kutyájától, pár méterre az ablakomtól tartja, mérhetetlenül el van hanyagolva. Ohropax viaszos füldugót használom jó ideje, a semminél több, de most, hogy már csak nyitott ablaknál lehet aludni (nálam klíma nincs), ez se ér szart se.
júl. 15. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
a narancssárgából különböző minőségek vannak forgalomban, nem értem, miért. van olyan, ami annyira puha, hogy semmit nem ér. meg van, ahol van jó. patika válogatja, melyiket tartják. ha még sose vettél, valószínűleg mindet nagyon puhának érzed majd vásárláskor, úgyhogy nem nagyon van ismérve, melyik jó. ki kell próbálni. nálunk két patika van, ami jót forgalmaz.
júl. 15. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a narancssárga szivacsos (3M) vált be legjobban. Pedig rendeltem mocsok drágán spèci zajszűrőset is, aztán ismerősöm hozott ipari üzemből is másfélét, de egyik sem volt ilyen jó.
júl. 15. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a madarak miatt nem tudtam normálisan aludni hosszú éveken át, aztán elkezdtem a narancssárgát használni, most, hogy már nem jutok hozzá a dmben veszem a mivolis 16db-osat, nekem jó. Kényelmesebb is, mint a másik.

Kutya ellen nem tudom mennyire hatásos, engem nem zavar a szomszéd kutyája, így meg sem hallom

júl. 15. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem egyedül csak az Ohropax viaszos füldugó vált be. Bármilyen erős zajt nekem kiszűr. Elsősorban kutyaugatás ellen vettem, de később más zajnál is jól jött :)
júl. 16. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Gyárakban zajártalomra ilyeneket használnak.

A fülsüketítő zaj halk neszelésnek tűnik.

[link]

munkaruházati/munkavédelmi bolt

júl. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!