Fél óránként nagyon kell pisilnem, mit tegyek? Kiborít
Kiskorom óta van az, hogy ha akár pár korty vizet iszom, akkor hamarosan már rögtön kell mennem pisilni.
Emiatt sokáig nem is mertem inni egész nap. Az elmúlt egy évben azonban napi 2-3 liter vizet is megiszom, legalábbis próbálok erre figyelni, különösen ilyen melegben, de NEM VÁLTOZOTT SEMMI.
Sőt.
Most, hogy nyár van, nagyon figyelek, mert érzem, hogy ki vagyok száradva, iszom folyamatosan, és folyamatosan is a wc-n ülök. Kimegyek, pisilek, leülök ebédelni, és már érzem, hogy kell, és rendesen jön is.
Ha megyek valahova, élvezhetetlen, mert 20 perc buszút után már nagyon kell pisilnem.
Voltam vérvételen, minden rendben.
Éjszaka kb. 4-5x megyek ki összesen pisilni.
Van, aki ilyen? Van rá valami megoldás? Erdőben is olyan vagyok, mint a kutya, minden fát megjelölök...
Mennyi idős, milyen nemű vagy?
Milyen magas, hány kg?
Nem lehet esetleg valami tarts betegség vagy valami gyógyszer mellékhatása?
29/N vagyok, 170 cm 64 kg.
Kiskorom óta van, szóval nem hiszem, hogy gyógyszer mellékhatása. Tartós betegségem sincsen. :(
Elmondásuk szerint semmi bajom.
Nőgyógyász szerint sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!