Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fél óránként nagyon kell...

Fél óránként nagyon kell pisilnem, mit tegyek? Kiborít

Figyelt kérdés

Kiskorom óta van az, hogy ha akár pár korty vizet iszom, akkor hamarosan már rögtön kell mennem pisilni.

Emiatt sokáig nem is mertem inni egész nap. Az elmúlt egy évben azonban napi 2-3 liter vizet is megiszom, legalábbis próbálok erre figyelni, különösen ilyen melegben, de NEM VÁLTOZOTT SEMMI.

Sőt.

Most, hogy nyár van, nagyon figyelek, mert érzem, hogy ki vagyok száradva, iszom folyamatosan, és folyamatosan is a wc-n ülök. Kimegyek, pisilek, leülök ebédelni, és már érzem, hogy kell, és rendesen jön is.

Ha megyek valahova, élvezhetetlen, mert 20 perc buszút után már nagyon kell pisilnem.

Voltam vérvételen, minden rendben.

Éjszaka kb. 4-5x megyek ki összesen pisilni.

Van, aki ilyen? Van rá valami megoldás? Erdőben is olyan vagyok, mint a kutya, minden fát megjelölök...

júl. 13. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős, milyen nemű vagy?

Milyen magas, hány kg?

Nem lehet esetleg valami tarts betegség vagy valami gyógyszer mellékhatása?

júl. 13. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Urulógiai kivizsgáláson, belgyógyászaton voltál már?
júl. 13. 12:22
 3/8 A kérdező kommentje:

29/N vagyok, 170 cm 64 kg.

Kiskorom óta van, szóval nem hiszem, hogy gyógyszer mellékhatása. Tartós betegségem sincsen. :(

Elmondásuk szerint semmi bajom.

Nőgyógyász szerint sincs.

júl. 13. 12:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Bármi egyéb olyan dolog az életben, ami nem klapol?
júl. 13. 12:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Hatalmas stressz, de az kiskorom óta, elég durva sorssal áldott meg az élet-(alkoholista anya, skizofrén testvér, tüdőrákos nevelőanyuka),kezelésben vagyok már. :)
júl. 13. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor talán ennek köszönhető
júl. 13. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van remény arra, hogy a lelki problémák kezelése erre is hatni fog, akár konkrét okra is rátalálhatsz. Kitartás, nagyon jó hogy ráléptél erre az útra. (Remélem az orvosok nem bagatellizálják ez a problémát, hiába hogy banális dolognak hangzik, tényleg irtó kellemetlen lehet.)
júl. 13. 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Uh! Hát ez inkább lelki. Mint sokaknál a felfázás. Én képes vagyok bemesélni magamnak, hogy fel vagyok fázva, pedig nem.
júl. 13. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!