Csak nekem zsibbadnak el a kezeim/karjaim amikor telefonozok?
Figyelt kérdés
jún. 20. 09:52
4/16 anonim válasza:
Pszichiater mindent kivizsgal mielott gyogyszerezne.
5/16 anonim válasza:
4!
Engem semmire se vizsgált ki. Csak kaptam 2 receptet.
6/16 anonim válasza:
5
Hat akkor is ideje pszichiater, csak mas.
7/16 anonim válasza:
Nem kell mindent az egérmozin intézni. Létezik számítógép is. 99%-ban alkalmasabb is rá.
8/16 anonim válasza:
7! Nekem konkrétan telefonálás közben zsibbad el.
9/16 Gt9dnl1 válasza:
Nekem is elzsibbadnak a gyűrüs és kisujjaim amikor fekve mobilozok.
Kérdező, 1-es és 7-es nektek is?
Talán keringési probléma
10/16 anonim válasza:
azert irtam hogy pszichiater mert ez mar szenvedelybetegseg, miont az alkohol meg ilyenek. Ez pszichiatriai eset, addiktologia. Sokan panaszkodnak, hogy nem tudjak letenni az insta miatt meg a messenger meg a nemtom mi miatt. Meg kell tanulni szunetelni, telo nelkul elni, felhivni a masikat nem pedig nyomogatni ezerrel a kis betuket. En is 26 vagyok, direkt nem veszek okostelot, de van mellette ha kell. Aki kivancsi ram, az hivjon a nyomogomboson, a masik ki van kapcsolva. Ezert Pszichiater, vagy pszichologus. - rohejesnek hangzik tudom, de igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!