Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Akinek nincs klímája, hogy...

Akinek nincs klímája, hogy bírja ezt a rettenetes kánikulát? már aludni sem tudok éjszaka, annyira meleg van

Figyelt kérdés

jún. 20. 00:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
78%

"jó magyar mentalitás szerint"

Nem, nem kell itt magyarozni. Hülyék minden nemzet fiai között akadnak szép számmal. Ő éppen közénk született.

jún. 21. 08:40
 32/42 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem, miért kell jelentgetni. Ha hülyeség, legalább derülhettem volna rajta egy jót, most nem látom mi volt ott.
jún. 21. 08:43
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
Derülhetsz itt épp elég más hülyeségen. :) Ez még trágár is volt, és teljesen agyatlan. Biztos az agyára ment a meleg. :D
jún. 21. 10:10
 34/42 anonim válasza:
73%

Rettenetesen alkalmatlan mindenre ez a dög meleg. 20 éve 26 fok volt, már nagyon melegnek számított, volt tél is, mínuszok. Undorító kínzás az egész nyár, izzad az ember, hőgutát kap, Én ventillátor előtt bírom klíma nélkül. De az elektromos készülékek neki sem jó ez a pokol, mindenre alkalmatlan, még a Balaton vize is meleg.

Ki kell bírni valahogy.

Az a baj H tél sincs szinte, csak ez a pusztulást

jún. 21. 16:14
 35/42 Kedves Vezető ***** válasza:
90%
Csak klímában lehet kibírni, vagy ventillátorokkal, de Én már gondolkodom egy költözésen ez az időjárás SEM az Én világom már..
jún. 21. 16:29
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs klimám, se ventilátorom. Falu széli ház magas fákkal az udvaron
jún. 21. 16:46
 37/42 anonim ***** válasza:
29%

"20 éve 26 fok volt, már nagyon melegnek számított"

Na, azért nem kell túlozni...

jún. 21. 16:50
 38/42 anonim ***** válasza:
87%

"20 éve 26 fok volt, már nagyon melegnek"

Milyen 20 éve? :D

35 éves vagyok, de már óvodás korom óta arra emlékszem, hogy anyámék panaszkodnak a 30+ fokok miatt.

jún. 21. 16:55
 39/42 anonim ***** válasza:
87%

Amikor megdőlnek valami melegrekordok, csomószor az 19oo-as évek első feléből származó adatok dőlnek meg...

[link]

jún. 21. 17:50
 40/42 anonim ***** válasza:
55%
Én szerdán úgy éreztem felfőttem. Még éjfélkor is vizes törölközővel a fejemen feküdtem az ágyon kipurcanva. Nálam sincs klíma, csak ventilátor.
jún. 21. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!