3 éves kisfiamat 3 napja műtötték orr és torokmandulával. Éjszaka sokszor felébred, és rettenetesen sír. A sírástól felszakadhat a seb?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 09:05
1/5 anonim válasza:
Ha torka szakadtabol es orditva sir akkor en ugy tudom, hogy igen...
Engem fajdalomcsillapitoztak mert az le is nyugtatott es sokat aludtam vele plusz nem is fajt..
Semmivel se lehet megnyugtatni?
2/5 A kérdező kommentje:
Éjjel nagyon megijedtünk mert felébredt - gondolom ahogy reflexből nyelt - és úgy ordított, hogy alig kapott levegőt. Nagyon féltünk nehogy felszakadjon a seb.
A torokmandula nem lett "teljesen kivéve" abból csak "faragott" a doki, mert az egyik meg volt nagyobbodva. Az orrmandula került csak kivételre.
Remélem, hogy nem lesz baj, már előre félek az éjszakától.
2014. febr. 2. 17:12
3/5 anonim válasza:
En adnek neki lefekves utan valamikor egy fajdalomcsillapitot...
Ha van otthon cataflam csepp akkor azt... Attol tuti nem fog fajni neki! Nem mondta doki, hogy lehet valami ilyesmit adni?
4/5 A kérdező kommentje:
Cataflamet kap lefekvés elő de sajnos hajnal körül elmúlik a hatása. Most hogy elmúlt már pár nap a műtét óta kicsit jobb a helyzet. Reméljük már így is marad. :)
2014. febr. 3. 21:00
5/5 anonim válasza:
Orulok nagyon! Gyogyuljon gyorsan! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!