Az mennyire baj ha nem tudok mezítláb menni?
Figyelt kérdés
Egy pár lépés után már fáj, viszont szinte mindenki azt mondja, hogy jó lenne.jún. 17. 09:21
1/6 anonim válasza:
Homokon, fűben, egyenetlen talajon ér valamit, akkor erősítheti a talp izmait. Otthon érdemes lúdtalp tornát csinálni, pl. felvenni lábbal kisebb dolgokat... Kényelmes cipő, egyedileg készített talpbetét is segíthet.
2/6 anonim válasza:
Menj ortopédushoz, mert ez valószínűleg lúdtalp és/vagy egyéb, lábboltozattal kapcsolatos eltérés. Ír majd talpbetétet és nagyon ajánlott gyógytornát csinálni (betanítják, nem kell állandóan járni, mert ezek baromi egyszerű gyakorlatok). Férjemnek ennyire nem volt durva, de a legkényelmesebb cipőben is megfájdult a talpa max. 1-1,5 óra séta után, ezért ment orvoshoz.
3/6 anonim válasza:
Igen, el kellene menni valóban az ortopédiára. Nem kell mindig mezítlábazni, de mindenféleképpen néha mégis kell, mert jót tesz a lábnak, szellőzik, erősödik pl.: egyenetlen talajon.
4/6 A kérdező kommentje:
Voltam ortopédián mert már régóta fájt, hosszabb állástól, sétától, de otthon akkor még próbáltam mezítláb lenni, hogy javítsak a lúdtalpon. Egy ideje van betétem amivel kicsit jobban bírom a napot, de mezítláb mindenhogy rossz.
jún. 18. 09:11
5/6 anonim válasza:
Természetes talajon próbáld. Először csak rövidebb ideig, aztán szépen lassan hozzászoksz.
6/6 anonim válasza:
Lábtorna, ami a neten is elérhető, az is hasznos tud lenni. Hányas lábad van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!