Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az mennyire baj ha nem tudok...

Az mennyire baj ha nem tudok mezítláb menni?

Figyelt kérdés
Egy pár lépés után már fáj, viszont szinte mindenki azt mondja, hogy jó lenne.

jún. 17. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Homokon, fűben, egyenetlen talajon ér valamit, akkor erősítheti a talp izmait. Otthon érdemes lúdtalp tornát csinálni, pl. felvenni lábbal kisebb dolgokat... Kényelmes cipő, egyedileg készített talpbetét is segíthet.
jún. 17. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj ortopédushoz, mert ez valószínűleg lúdtalp és/vagy egyéb, lábboltozattal kapcsolatos eltérés. Ír majd talpbetétet és nagyon ajánlott gyógytornát csinálni (betanítják, nem kell állandóan járni, mert ezek baromi egyszerű gyakorlatok). Férjemnek ennyire nem volt durva, de a legkényelmesebb cipőben is megfájdult a talpa max. 1-1,5 óra séta után, ezért ment orvoshoz.
jún. 17. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, el kellene menni valóban az ortopédiára. Nem kell mindig mezítlábazni, de mindenféleképpen néha mégis kell, mert jót tesz a lábnak, szellőzik, erősödik pl.: egyenetlen talajon.
jún. 17. 22:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Voltam ortopédián mert már régóta fájt, hosszabb állástól, sétától, de otthon akkor még próbáltam mezítláb lenni, hogy javítsak a lúdtalpon. Egy ideje van betétem amivel kicsit jobban bírom a napot, de mezítláb mindenhogy rossz.
jún. 18. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Természetes talajon próbáld. Először csak rövidebb ideig, aztán szépen lassan hozzászoksz.
jún. 18. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Lábtorna, ami a neten is elérhető, az is hasznos tud lenni. Hányas lábad van?
jún. 21. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!