Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Puffadás, gyomorbántalmak mitől?

Puffadás, gyomorbántalmak mitől?

Figyelt kérdés

Felkelek reggel és már puffadt vagyok. Étvágyam aligha van már 1 hónapja. Csoda ha napi 1x eszem fogjuk rá normálisan.

Ha eszem azért, ha nem akkor azért van hányingerem. Van hogy az ételre ránézek és rosszul vagyok. Nem bírok nyugodtan végig ülni ebédet mert rosszul vagyok tőle.

Hol hasmenéses állagú a székletem, hol nem. Van hogy napi 1 vagy napi 2. Úgy gondolom ez belefér.

Nagyon sok gyógyszert szedtem felelőtlenül össze vissza, sőt éhgyomorra. Úgyhogy lehet innen fakad a gyomor bajok.

Tanultam belőle. Sok hasfogot, és hányinger elleni gyógyszert szedtem. Úgyhogy tudom, hogy hibáztam.

Lehetséges, hogy a sok gyógyszer a gyomromat tönkre tette? Vagy a sok szorongás?

Hogyan tudom ezt helyreállítani, mert ugyancsak rossz

20/L

jún. 15. 15:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!