Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vérvétel előtti 12 órás...

Vérvétel előtti 12 órás koplalást mennyire kell komolyan venni?

Figyelt kérdés
Vércukrot is fognak nézni. Sajnos nekem nagyon nincs erre berendezkedve a bioritusom. Egyrészt úgy szoktam enni, hogy kb 2-3 óra telik el két étkezés között max, mert egyszerre soha nem esik jól ennél többet ennem. Ráadásul hajnali 2 körül szoktam lefeküdni. Ami azt jelenti, hogy ha reggel 7-re kapok időpontot, ne adj isten még hamarabbra, akkor a 12 órás koplalásból én legalább 7 órát ébren töltök, ami nem olyan jó buli kaja nélkül. Szóval az a kérdésem, hogy mennyire van kőbe vésve a 12 óra? 10 órás koplalás, vagy pontban 12 órával előtte egy kiadós vacsora mennyire tudja befolyásolni az értékeket?
jún. 14. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Szó szerint!
jún. 14. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Egyszer ki lehet bírni. És nem véletlenül van kitalálva a 12 óra.
jún. 14. 20:28
 3/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
63%
Semennyire, mert nem kell annyi és ráadásul ezt nem is lehet sokszor betartani, főleg akinek vannak problémái. 6-7 óra elég.
jún. 14. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegszer vettek már tőlem vért, 41 éves nő vagyok. De ezt a 12 órás koplalást most hallom először.

Soha senki nem mondta,hogy 12 órát koplalni kell. Csak azt,hogy nincs reggeli, nincs tea/kávé, csak víz. Sok víz.

jún. 14. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vilagon nincs ilyen vizsgalat.
jún. 15. 01:39
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Mert ilyen nincs is. Van egy-két labor ahol tévesen ezt mondják a betegeknek páran, de már szóltak nekik, hogy ne csinálják, mert ez egy baromság, aztán csodálkozás van, amikor rosszul lesznek a betegek.
jún. 15. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs is. 12 órás koplalás. Annyi a megkötés, hogy vérvétel előtt 3-4 órával ne egyél, de mivel az éhomi vércukrot (okkal) reggel nézik, így lényegében felkelsz, elmész vérvérelre aztán ehetsz is
jún. 15. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!