Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandó fáradtság és gyengeség...

Állandó fáradtság és gyengeségérzet, az alvás nem pihentető. Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje ezt érzem. Sokkal fáradékonyabb vagyok, hamarabb elalszom. Milyen vizsgálatokat lenne érdemes elvégeznem? Engem nagyon idegesít ez a dolog, mert így semmit sem tudok normálisan csinálni.

jún. 14. 08:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem mindegy a: életkor, nem, testsúly, milyen gyógyszereket szedtél, miket eszel.

Így valamilyen hormonális eltérésnek tűnik, rossz vércukor, pajzsmirigy, alacsony nemi hormon szint, vagy akár valamilyen fertőzés, parazita, baktérium, stb.

Körzeti doki vért vesz, abból megmond sokmindent.

jún. 14. 08:13
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Lehet, hogy vashiányod van. Egyél májat, igyál vörösbort. Plusz étkezz egészségesen és vitamindúsan.

Idegeskedsz valami miatt?

jún. 14. 08:13
 3/11 A kérdező kommentje:
1# Egy sima vérvételből nem derül ki semmi. Ilyen állandó gyengeségérzetet tapasztalok és nagyon idegesít. Már-már a mindennapi teendőim rovására megy.
jún. 14. 08:16
 4/11 A kérdező kommentje:
1# Egy sima vérvétel nem mutatja ki, ha rákom van, leukémiás vagyok, vagy STD-s...
jún. 14. 08:19
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

#3-4

A sima vérvételt úgy is nevezik, hogy nagylabor vizsgálat, és rengeteg minden kiderül belőle. De ha jobb megoldásnak tartod helyette, hogy mondjuk bérszámfejtőket, buszsofőröket vagy informatikusokat faggatsz a probléma megoldásáról itt a Gyakorin, hát írd ki még egyszer a kérdést.

jún. 14. 08:25
 6/11 A kérdező kommentje:
5# Konkrét betegséget nem mutat ki akkor sem.
jún. 14. 08:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Valami nagyobb átfogó vizsgálat kellene, amiben szűrik a nagyobb betegségeket, nem tudom van-e ilyen.
jún. 14. 08:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Én cukorbetegség miatt vagyok így.
jún. 14. 08:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja és a fáradtság mellett csapnivaló a memóriám, lassú a gondolkodásom. Szerintem demens is vagyok.
jún. 14. 08:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, menj el a háziorvosodhoz és mond el neki a problémádat. Azt hittem, hogy ez neked világos, ha egészségügyi problémád van, akkor ahhoz orvoshoz fordulsz. Majd ő elmondja, hogy milyen vizsgálatokra lesz szükséged.
jún. 14. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!