Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Amikor napozol, szoktad...

Amikor napozol, szoktad érezni a napfény jótékony hatását magadon? Mit érzel konkrétan?

Figyelt kérdés
jún. 9. 19:08
 1/1 anonim válasza:
Több mint tíz évig bent dolgoztam utáltam a napot, kerültem a napfényt amikor csak tudtam úgy éltem mint a vámpírok,mikor jött a covid lezárás akkor váltottam munkahelyet mert nem bírtam a bezártságot és nem bántam meg mert rájöttem hogy kint a napon lenni jó dolog, mióta szinte egész nap kint vagyok elmúlt a depresszióm, energikusabb vagyok feltöltődök mint egy napelemes powerbank,jobban alszom éjszaka, persze nem gatyára vetkőzve vagyok kint hanem egy baseball sapkában ,napszemüvegben,nem műszálas világos színű pólóban és rövidnadrágban,ha felmegy 30c fok fölé a hőmérséklet, nem iszom csak reggel egy korty kávét, kevesebbet is eszem kihagyom a nagy lakomákat, szénsavmentes ásványvizet iszom csak napi 3,5 litert, a cukrozott ételeket, italokat,az alkoholt kerülöm, ha ezeket betartom akkor elvagyok a hőségben is. 37f
jún. 21. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!