Csomós gombóc szerű valami az arcon, mi lehet?
Figyelt kérdés
Először is leszegezném, hogy nemmagyon vagyok az az aggódós típus, de most felétek fordulnék, ugyanis fogalmam sincs hogy mi lehet ez. Megpróbálom rövidre fogni. Lassan már 4 hónapja hogy az arcomon megjelent egy csomó. Előtte egy nagyon nagy pattánás volt ott a helyén, de emlékeim szerint a csomót már akkor is lehetett érezni. Kozmetikusom azt mondta, mikor ő is ránézett és kinyomta,ő valami olyasmit mondott hogy az ott ért trauma miatt a bőr (vagy már nemtudom mi pontosan) összegyűlt mivel korán elkezdtem nyomogatni, és majd idővel elmúlik. Ennek már lassan 2 hónapja, és azóta semmi változás. Látszani nem látszik, csak kitapintani lehet, és ráadásul nem is kicsi. Szerintetek?jún. 6. 02:25
1/7 Ypszilon1980 válasza:
Lehet egy epidermális cysta. Menj el orvoshoz ő mit gondol, lehet-e valamit vele kezdeni vagy marad a sebészi megoldás.
2/7 anonim válasza:
Nyomd ki még mielőtt jobban elfertőződik!!!!
3/7 anonim válasza:
Lehet egy atheroma, lehet egy a nyomkodás, a pattanás miatti gyulladás után kialakult granuloma (szövetszaporulat). Ne nyomkodd, először mutasd meg bőrgyógásznak!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszolat! Igazából essigi említett kettő dolgog nevét sem hallottam eddig. Szóval lehetséges hogy akkor ténylef jobb lenne egy orvos
jún. 9. 02:52
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen az arcom közepén, szerencsére kívülről nem látszott, de ha megtapintottam egy nagy 1-2cm-s csomót éreztem a bőröm alatt.
Szintén egy pattanás után lett
Ne nyomogasd, azzal nem múlik el, figyelj oda az arctisztitásra stb
Fáj? Ez elég lényeges
Nekem nem fájt
Nekem körülbelül 6 hónapig volt ott aztán hirtelen elmúlt
7/7 A kérdező kommentje:
6nak: Egyáltalán nem fáj, de még mindig ott van, úgy hogy nem igazán nyomogatom. Esetleg te elmentél valakihez vele? Vagy mondott bárki bármit hogy mi lehet?
jún. 30. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!