Gombóc van torkomban mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hogyan szabadulhatok meg a váladéktól a torkomban? Nem tudom felköhögni de érzem hogy ott van. Ti mit csináltok ilyenkor?2023. nov. 28. 17:44
1/13 anonim válasza:
Köptető ezen nem segíthet? (Nem értek hozzá)
2/13 A kérdező kommentje:
1-es nincs itthon sajnos, de köszönöm a választ
2023. nov. 28. 18:30
3/13 Bogica0616 válasza:
Ha megfázás akkor hagyma tea köptető hatású. Gombóc érzet lehet, refluxtól, gyomorsavtól. Továbbá pánikbetegségtől, szorongastól. Ezeket is vedd figyelembe ezekre a köptető nem hat és nem lehet felköhögni.
4/13 A kérdező kommentje:
3-as köszi a választ. Picit náthás vagyok, de küzdök pánikbetegséggel is szóval lehet hogy az.
2023. nov. 29. 07:25
5/13 Bogica0616 válasza:
Nekem tipikus gombóc érzetem, a gyomorsavtól van. Meg szorongastól. 3 voltam
6/13 anonim válasza:
Szia. Remélem elmúlt már :) ezzel küzdök énis. Meddig tartott neked?
7/13 A kérdező kommentje:
Pár nap utana lenyugodtam. De hullámzó a hangulaton rosszabb napokon mindig előjön
szept. 23. 23:06
8/13 anonim válasza:
Akkor sose fog veglegesen elmulni :( engem kikeszit ez a gombocerzet mar 2 hete 🙂
9/13 anonim válasza:
Én két napja érzem ezt. A semmiből kezdődött, korábban ilyen nem volt. Mitől lehet ez, nagyon rossz érzés?!
10/13 anonim válasza:
Utolsó. Én vagyok a 8-as válaszoló
Elmentem fül-orr gégészetre mert nem hagyott nyugodni engem sem
Csinált egy gége.tükr nagyon gyors, nem fáj! És már mondta refluxom van
Egyébként nekem azóta se múlt el.. már vagy 2hónapja
De nem figyelek rá nem is veszem észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!