Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet az oka annak hogy...

Mi lehet az oka annak hogy mostanába olyan érzésem van elég gyakran mintha sírni kellene?

Figyelt kérdés
Függetlenül attól hogy öröm vagy bánat ér. Ezelőtt annyira nem tudtam sírni hogy még nagymamám temetésén is csak én nem sírtam, pedig imádtam!!! 22 éves fiú vagyok...
2009. jan. 5. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem egy érzékenyebb korszakot élsz át. Velem is volt ilyen kb egy éve(bár én lány vagyok). 20 évesen. Esetleg történt veled, valami, ami miatt lehet ez. szakítás....,v egyebek.

Ne félj elfog múlni! Egyébként meg semmi gond vele....

2009. jan. 5. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Októberben ért véget egy 3,5 éves kapcsolat, de én szakítottam, de a lányt nagyon megviselte...
2009. jan. 5. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nemtudom. Ha te szakítottál vele, akkor téged ez kevésbé zaklat fel. Ez egyszerűen ilyen korszak. Mindenkinek van ilyen, szerintem.

U.az voltam, mint az előbb!

2009. jan. 6. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem pontosan azért érzed, hogy mostanában sírnod kell, mert eddig nem sírtál... Most akar kijönni, ami eddig benned rekedt. Tapasztalat.... Én is olyan voltam, hogy szinte sosem sírtam régebben, mert belém nevelték. Mindent elrejtettem magamban, halmozódott a feszültség és egyszercsak feltört.... Ilyenkor bármi kiválthatja. Otthon ültem és egyszercsak sírni kezdtem, vagyis inkább zokogni... Nem tudtam, hogy mi történik, hisz' akkor éppen nem volt rá okom. Eltartott egy jó ideig, aztán mikor lenyugodtam, tudtam gondolkodni. Gondolkodtam, hogy mitől lehetett és rájöttem, hogy a sok évig elfojtott sírás tört fel belőlem. Azóta már nem folytom vissza, ha jönne, mert nem szeretnék mégegy olyan görcsöt átélni... Én mondom, sokkal rosszabb, ha egyszerre, nagy erővel tör ki belőled, mint amikor azonnal könnyítesz magadon és nem tartod bent! Én azt ajánlom, ha úgy érzed, hogy kell, sírj és ne várd meg, amíg felhalmozódik benned a feszültség és úgy jársz, mint én...! Persze nem kioktatás céljából írtam ezeket, csak egy jó tanácsot szeretnék adni. Üdv: Gyuszi
2010. febr. 9. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy 26 éves vagyok.
2010. febr. 9. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!