Mit csináljak ha sz4rul vagyok?
Figyelt kérdés
Minimum hetek óta fennáll hogy nem tudok rendesen sz4rni, fogalmam sincs milyen lehet a szülés de szerintem felér a kinlodasaimmal aminek árán apró darabok jonnek ki ugyan, de ez nem elég. Beismerem nem iszok sok vizet, de ha mostantól elkezdek akkor meg fog szűnni napokon belül a problémám? 19 órakor ittam egy Herbária hashajtó teát, de még nem hatott, fog egyáltalán, ha igen, mikor?2024. máj. 22. 21:51
11/17 anonim válasza:
Mozgásnak az is megteszi, de a székrekedés ellen többet használna a lábemelés hanyattfekvésben, vagy akár széken ülve, ill bármilyen hasizomgyakorlat.
12/17 anonim válasza:
10. Megteszi mert az is mozgás, de a futás lenne az igazi. A lovakat is megfuttatják pont emiatt.
Helybeli megoldásnak elég ha nyomkodod, masszírozod a hasadat, mozgásnak a guggolást, összegörnyedést és az ugrálást javaslom, azok viszonylag gyorsan beindítják az ingert, ha más nem szelet csinálnak.
13/17 anonim válasza:
Futás közben is rengeteget fingik az ember, ha olyat eszik akár össze is foshatja magát, nagyon veszélyes mozgásforma ebből a szempontból. :)
14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ezt a sok jó tanácsot.
2024. máj. 22. 23:31
15/17 A kérdező kommentje:
Hála a jó Istennek, ma végre kijott. Ugyan erolkodni most is kellett. Viszont a wc papír véres lett. Ez baj?
2024. máj. 23. 18:07
16/17 anonim válasza:
Hát nem jó, de talán megúszod. Ügyelj nagyon arra, hogy tiszta legyen, székelés után mosd meg. Ha van Neogranormon vagy Körömvirágkrém, kend be vele.
Hashajtó helyett patikában vehetsz glicerin kúpot, az fellazítja. Majd legközelebb jusson eszedbe, és igyál többet.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az biztos, hogy ezentúl odafigyelek mit és mennyit iszok.
2024. máj. 23. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!