Mitől függ az ember pulzusszáma?
Figyelt kérdés
MinDig nyugalmi állapotban mérem és változó, 70 és 87 között változik.máj. 6. 21:21
1/3 anonim válasza:
Napszak, stressz, sportosság.
Nekem az aerob sport miatt alacsonyabb az átlagpulzus (60 körül van), de már háromszor jártam úgy, hogy nem tudtam vért adni, mert felugrott 110 fölé a stresz miatt, én nem engedte a vizsgáló orvos.
2/3 anonim válasza:
Mármint a nyugalmi pulzusszám mitől függ? Sok minden befolyásolhatja. Alapvetően a kardiovaszkuláris fittségtől függ, befolyásolja stressz, gyógyszer, stb. Nekem is mindig 70 és 80 között volt, de pl amióta elkezdtem rendszeresen mozogni, nem nagyon megy 55-60 fölé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!