Mennyire veszélyes a bélcsavarodás? Nekem az van? Kórházban, hogyan oldják meg?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a hasam néha abbamarad majd megint belehasít és iszonyúan fáj Bele lehet halni? 15/L orvosok hogy szüntetik meg a fájást2010. okt. 28. 11:53
1/12 anonim válasza:
igen, bele lehet halni
kórház minél előbb!!!
2/12 anonim válasza:
Sürgősen hívd a mentőt! Nem biztos hogy bélcsavarodásod van, de intézkedjél azonnal.
3/12 anonim válasza:
Mielöbb orvos!!Ezzel nem szabad játszani...
Bár nem biztos,hogy az,de azért jó lenne megmutatni!!
Székrekedés van amúgy?
4/12 A kérdező kommentje:
hasmenés és egy nagyon kicsi hányás
2010. okt. 28. 12:12
5/12 anonim válasza:
Én vakbélre tippelnék, de abba is bele lehet halni. Úgyhogy azonnal kórház. Vigyenek be a szüleid (de nem egy óra múlva, hanem azonnal), ha nincsenek otthon, akkor taxi, ha nincs pénzed, akkor mentő.
6/12 anonim válasza:
Sztem ez inkább valami heveny fertőzés mint bélcsavarodás!Azért keress fel egy orvost!!Ha tudsz járni,akkor sétálj el a házorvosodhoz,és Ő tovább irányit a megfelelő orvoshoz!!
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek elmentem orvoshoz ő elküldött egy másikhoz és adott valami görcsöldó inekciót majd hazaértem és kihánytam a reggel megevett pástétomot.
2010. okt. 28. 13:36
8/12 anonim válasza:
Akut hasi katasztrófa, azonnal műtik.
9/12 A kérdező kommentje:
mi az a akut hasi katasztrófa?
2010. okt. 29. 08:18
10/12 anonim válasza:
Ne ijedj meg! Nem hiszem, hogy bélcsavarodás lenne. Én is ugyan így voltam múlt héten. Nagyon ment a hasam és még véres is volt! Egyszer hánytam is. A hasam meg annyira görcsölt, fájt, hogy összekuporodva feküdtem. Volt nálam az orvos, írt fel gyógyszert és 2 nap alatt helyrejöttem.
Mondjuk azt nem tudom, hogy megy-e a hasad. Mindenesetre ne ijedj meg, menj el orvoshoz! Az a legbiztosabb. Ha pedig tényleg valami komoly lenne, akkor kórházba küldenek, de meggyógyítanak.
Ennyit tudtam írni, remélem segítettem. Mielőbbi jobbulást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!