Mi lehet a bajom, vércukor, vérnyomás, frontok, stressz?
Figyelt kérdés
Készülök elmenni a háziorvoshoz, de még magam sem tudom, mit mondja. Mostanában kezdődött, hogy ingadozik a vérnyomásom. Van úgy, hogy reggel felkelek, fáj a fejem és a vérnyomásom 140/100. De napközben rendeződik. Azt is észrevettem, hogy amikor fáj a fejem szédülök és hányingerem is van eszek egy csokit és elmúlnak a tünetek. Nem értem. Próbáltam összefüggést találni a rosszullétek kialakulásában. Januártól vagyok új munkahelyen ami kissé stresszes és ezek a tavaszi időváltozások is nagyon megviselnek pedig eddig ilyen nem volt. Ha esik az eső nagyon nyomott vagyok, ha jön a melegfront akkor fáj a fejem, pedig azt mondják a meleg leviszi a vérnyomást, nálam ez fordítva megy? Nincs nagy baj csak így sz@r a közérzetem és megvisel ez az állapot. Még egyenlőre figyelgetem magam, ha állandósul a helyzet, megyek az orvoshoz, csak nem tudom, ez most komoly baj, vagy sok mindenkinek van ilyen?2024. ápr. 27. 08:20
1/2 anonim válasza:
Amit ide leírtál azt kell elmondani a háziorvosnak. Minél hamarabb. Ennyi.
2/2 A nagy Levin válasza:
Azt nem írtad, hogy hány éves vagy. Egy bizonyos kor felett előfordulhatnak hasonló tünetek. Én is ötven pluszosan kezdek frontérzékeny lenni.
Persze ettől függetlenül menj el az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!