Milyen gyakran kakiltok?
1.
Aztán miért ne lehetne privátokat írni????????????
Annak írunk, akinek akarunk.
2.
Aki ilyen hülye kérdéseket tesz fel a neten, az eleve nevetségessé teszi magát. Ezekután nem kérek a kioktatásból.
Ha nem tetszik a téma, kérdezz más témákban, vagy foglalkozz a tanulmányaiddal, ne itt bohóckodj!
3.
Kinek mi köze hozzá, hogy kinek írok??
# kérdező
Ne haragudj előző válaszom hangneméért, de megleptél.
1.
Régóta foglalkozok a széklet-témával.
Itt feltett kérdésedből és válaszaidból arra következtettem, hogy nyitott az erről való kommunikációra.
2.
Az ilyesmiről nyilván privátban kell értekezni, mert senkire nem tartozik, mit kérdezek és Te mit válaszolsz.
3.
Ha ez az egész zavar, akkor nem kötelező itt ilyen kérdéseket feltenni.
A közelgő érettségiddel kapcsolatban is lehet pl.kérdezni stb...
Azt hittem, értelmesen tudunk írni a témában. De látom, reménytelen...
Valaki írta, hogy nehezményezi a privát leveleket. Nekem lehet privát írni szarással kapcsolatban.
Tegnap akkorát kuláztam, hogy ahogy nyomtam a wc gyorsöblítőt először majdnem peremig telt vízzel a budi, majd a víz súlya lökte tovább a szart.
Általában naponta egyszer max kétszer.
Szeretek reggel szarni mert jó egy kis kitolással kezdeni a napot. Ha reggel nem jön akkor van székletem néha a délutáni órákban is. Ezt úgy délután 4-8 közé szokott bekövetkezni. A reggeli meg 6-8-ig. Egy baj van a reggeli széklettel. Az hogy van hogy 7kor jön de én 8kor kelek :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!