Reggelente 1,25 mg Bisoprolol tartalmú gyógyszert kell szedjek? 18/f
Sziasztok. Nem egyenletesen ver a szívem, néha bedobban, néha kihagy, a vérnyomásom pedig 140/85 általában. Családban apa is ezt szedi, és anya is, és a nagymama is.
Voltam vizsgálatokon (Ultrahang, terheléses vizsgálat biciklin, EKG, 24 órás szívverés EKG + 24 órás vérnyomás EKG), elvileg minden rendben van, ezt a három diagnózist kaptam:
- Hypertensio Arterialis Labilis
- Palpitatio Cordis
- Sinus tachycardia
1.25 mg Concort szedek reggelente, azóta minden jó, kiegyenlítődött a szívverésem, nem dobban be, a vérnyomásom 110-120 között van, az alsó 70-80 között, jól érzem magam.
Viszont állandóan amikor erre gondolok, jön egy rossz érzés, hogy 18 évesen miért kell nekem ilyet szedni? Most akkor én szívbetegnek számítok, egyáltalán élhetek-e így teljes életet? Gyógyszer nélkül nem jó, az biztos, de van bármi rossz hatása ennek? Olvastam valahol, hogy a Bisoprolol néha hirtelen szívleállást is okozhat, ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!