Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok ennyire fáradékon...

Alessa kérdése:

Miért vagyok ennyire fáradékony? Van erre valami gyógyszer?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Reggel mindig időben felkelek, de amikor beérek a suliba már az első órán bealszok és utána egész nap a buszon is nem bírom nyitva tartani a szemem, és ha sikerül az is nagy erőfeszítésbe telik. Nem értem miért van ez, hiszen este 9-10 körül már lefekszem, és csak reggel 6 körül kelek fel. Szerintem az bőven elég alvás, és régen még kevesebbet aludtam, mert csak 11-kor feküdtem le és 5-kor keltem, és semmi bajom nem volt a nap végéig nem voltam se álmos se fáradt. Nem tudja valaki mi lehet a probléma? És van-e rá valami gyógyszer, amit esetleg recept nélkül kapható. Az értelmes válaszokat előre is köszi.

Nikoletta L/17

2010. okt. 25. 15:44
 1/8 anonim válasza:

Supradin multivitamin. nagyon jó :)

van tabletta és pezsgőtabletta is.

2010. okt. 25. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Valami frissítő hatású tea jót tenne szerintem.Lehet,hogy túlhajszolod magad a tanulással,vagy keveset mozogsz?Az is álmosíthat.Érdekes,mostanában fiatalok is egyre többen panaszkodnak fáradékonyságról.
2010. okt. 25. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
És ha 11-kor feküdnél és 5-kor kelnél megint...?
2010. okt. 25. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor csak még fáradtabb leszek,és felkelni se tudok, nemhogy elindulni a suliba. Azt a gyógyteát már én is ittam, és szedtem multivitamint is de nem segített. Rengeteg kv-t megiszok annyit mint anyám meg apám meg a tesóm egyszerre, és az sem segít. Ez a koffein tabletta, mennyibe kerül, és kapható recept nélkül nem tudjátok?
2010. okt. 27. 06:04
 5/8 anonim ***** válasza:

A reggelid melle friss zoldseget es friss zoldsegle, vagy gyumolcsle, vagy pedig csalanteat igyal es ez fog frissiteni.

A Fiamnak volt hasonlo panasza, de a virus megelozese miatt is igy reggelizik a csalad es elmult a faradtsag.

Az ebedhez vagy friss viz, vagy friss citrombol limonade.

A csalantea fogyasztasa azert nagyon jo, mivel magas a vastartalma, igy segit a faradtsagot eluzni.

Citromfu, zsalya tea pl. hidd el, hogy ezek tobbet ernek, mint a kave, probald meg.

2010. okt. 27. 06:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem mindenképpen szükséged lenne egy alapos orvosi kivizsgálásra. Én is állandóan fáradt vagyok, de elaludni viszont nem vagyok képes. Nagyon sok mindentől lehetsz állandóan fáradt.Például én nálam cushig szindrómát diagnosztizáltak, és ezt a kortizol nevű stresszhormon okozza, ami fáradtságot is okoz többek között. De pl máj funkciós zavarod is lehet és attól is lehetsz fáradt. Akik előttem írtak azoknak is lehet igaza, hogy ha tényleg nem nagy dologról van szó beválnak ezek az otthoni praktikák, de ha másról akkor nem.
2010. okt. 27. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:

én is nagyon fáradt vagyok állandóan,napi 10-12 órát is tudok aludni,mégis álmos vagyok...meg még egy pár tünet....

nekem vashiányom van....szóval egy labor nem árt...

2010. okt. 27. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:
mármint berendezni?
2010. okt. 27. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!