Migrénesek! Nektek a fejfájáson kívül még milyen tüneteitek szoktak lenni?
Figyelt kérdés
Nekem a fejfajason kivul, egyensuly zavar, bizserges vegtagokban.febr. 25. 02:34
1/4 anonim válasza:
Erős baloldali fejfájás, ami a szemem, nyakam és vállam felé kisugárzik. Érzékeny vagyok a fényre, és zajra. Lehet egyensúly zavarom is szokott lenni, de nem tudom igazán, mert olyankor le szoktam feküdni. Meg gyomorfájás, enyhe hányinger, de ezek lehet a fájdalom csillapító gyógyszertől, amit be szoktam venni. Ja és általános gyengeség is gyakran előfordul.
2/4 anonim válasza:
Ha migrénem van, akkor fény, zaj és szag mentes szobában csak az alvás segít.
Mert ilyenkor baromira fáj a szemem is, borzalmasan zavar a fény. Vibrál a szemem, nem bírom a zajokat, ilyenkor a legkisebb mész is úgy vízhangzik a fejemben, mintha hangfalon keresztül hallgatnál kalapács ütést.
Nem bírok enni, mert hányingerem van.
3/4 anonim válasza:
Nekem általában csak az egyik oldalon halántéktól indul, szembe sugárzik. Ha nem kapom el időben hányás is társul mellé.
Ilyenkor már csak úgy múlik el, ha sötétben, csendben aludni tudok.
4/4 anonim válasza:
Nekem, ha nem eszem időben, vagyis ha éhes leszek, akkor a migrén mellé iszonyú hányinger és ájulás érzés jön. Ilyenkor minél hamarabb ennem kell + fájdalom csillapítót bevenni és lepihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!