Vajon szedjek vasat vagy sem?
3 hete szültem és az utolsó labor szerint (kb 1 hónapja) a vas az alsó értékhez közel van, de még bőven határon belül. A nőgyógyász akihez terhesgondozásra jártam, meg megyek majd a 6 hetes kontrollra azt mondta, erre felírni nem szoktak vas készítményt, max ha akarom ír fel, de igazából vehetek a gyógyszertárban vény nélkül is valamit ,mert ez még bőven jó érték terhesség végén.
Szóval nem is irattattam fel és nem is vettem semmit sem rá. Nem szoptatok, szóval nem tudom ez számít -e. Igazából a fáradtságon meg a szívdobogás érzésen ,na meg a kiszáradt bőrön kívül semmi nem utalhat vas hiányra. Semmi más arra utaló tünetem nincs és így, hogy nem szoptatok, talán nem is leszek vashiányos. Szerintetek azért ilyen Maltofert vagy ilyesmit vegyek biztos ami biztos, vagy elég már a terhes vitaminban (azt még egy darabig akarom szedni) lévő vas mennyiség?
Ki az a”szerintetek”?
Az éjszakai portás? Unatkozó biztonsági őr, taxis, takarítónő?
Az orvos megmondta, ha akarsz, szedjél vény nélkülit.
Lehet, hogy van még mindig recept felírási kvóta, ki tudja?
De azt mondom, olyan ételeket egyél, melyekben sok a vas.
Itt a tavasz. Klf . Zöldségek tartalmazzák.
Arctalan, ismeretlen emberek mondják meg neked, akik nem szakemberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!