Szoktatok masszázsolajat használni? Milyet ajánlanátok?
Páromnak sokszor fáj a nyaka, válla, háta. Majdnem minden este meg szoktam masszírozni, de szárazon elég rossz, krémet, testápolót pedig nagyon hamar beszívja a bőre.
Ezt a terméket néztem, szerintetek megérné megrendelni? Vagy hol lehet kapni ilyesmit? Tudtok esetleg ajánlani is?
Köszönöm előre is!
Igen megeri es hasznalni is fog, de ha nem, akkor leveldula olajat is keverhetsz hozza, amit megtudsz vasarolni barhol.
Viszont a parodnak erdemes lenne elmenni orvoshoz, hogy kideruljon, mi a kivalto oka ennek a fajdalomnak. Aztan pedig kezdjen el tornazni, mivel az nagyon fontos. A masszas nyugtatolag hat, de nem fog gyogyitani!
Köszi!
Csak annyi hogy sokat vezet egy nap alatt meg rendszergazda és sokat cipel gépeket, hajolgat stb... :) levendulaolajunk van elvileg olyan, ami nem hígított (egyenesen a gyártótól). Majd akkor azzal is :)
Akkor szerintem veszek babaolajat és keverek bele a levendulaolajból pár cseppet. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!