Egy gyomorrontástól lehetünk testileg/lelkileg kimerültek?
Figyelt kérdés
Lassan 5-6 napja alig tudtam bármit enni ilyen napi 500-1000 kalóriát max mert borzasztóan fájt a gyomrom tőle, és ebből 2 napot majdnem teljesen böjtöltem is, de még most sem az igazi. Semmi energiám, szorongok, kedvtelen vagyok ez kizárólag emiatt lehet hogy nem ettem annyit?2024. febr. 1. 23:42
1/5 anonim válasza:
Lehet, de ilyen hosszú időn át több, mint 2 nap már pótolni kell ásványi anyagokat is, sót, stb.,bár nem tudom miket eszel most.
2/5 A kérdező kommentje:
Vitaminokat se igazán mertem pótolni kapszuláson, habár lehet okosabb lett volna. Csak tényleg annyira megszenvedtetett hogy nem mertem kb enni semmi olyat már a végén. Sót próbáltam pótolni meg eleget inni.
2024. febr. 2. 08:40
3/5 anonim válasza:
Akkor nem lesz gond, de az étrend nem igazán jó, ha ennyi idő alatt is panaszod van.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát az étrend nem is igazán létezett, mert nagyrészt csak gyógyteát ittam, meg eszegettem párszor ropit, almát ilyesmiket esetleg főtt burgonyát meg fehérjét. Zsírt például minimálisat fogyasztottam.
2024. febr. 2. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!