Hogy vegyem rá magam a sportolásra? Mivel kellene kezdenem, ha nagyon régóta nem sportoltam?
Gyerekként sokat sportoltam, viszont 15 éves koromban abbahagytam a sportolást, térdfájás, ízületi problémák miatt, az orvosom felmentést is adott tesiből. Ezeket a fájdalmakat azóta nem éreztem.
Utána az egyetemre és a munkára komcentráltam, egyáltalán nem sportoltam semmit sem, amit mostmár meg is érzek, pár emelet megmászása, és pl. egy 20 perces séta is rettenetesen kimerít. Elhízva nem vagyok, olyan 6-7 kg felesleg lehet rajtam. Mellette napi 2-3 szál cigi is elmegy.
Nem tudom, mivel vegyem rá magam, hogy kezdjek el valamit, nagyon lusta vagyok hozzá, de muszáj lenne.
Valakinek van ötlete, hogy kezdjek hozzá?
Köszönöm a választ. Sajnos az az egyetlen dolog, ami el tud lazítani.
Tudom, hogy gáz, és elhanyagoltam magam nagyon, de lehet veszek egy futópadot itthonra, és megpróbálom elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!