Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy vegyem rá magam a sportol...

Hogy vegyem rá magam a sportolásra? Mivel kellene kezdenem, ha nagyon régóta nem sportoltam?

Figyelt kérdés

Gyerekként sokat sportoltam, viszont 15 éves koromban abbahagytam a sportolást, térdfájás, ízületi problémák miatt, az orvosom felmentést is adott tesiből. Ezeket a fájdalmakat azóta nem éreztem.

Utána az egyetemre és a munkára komcentráltam, egyáltalán nem sportoltam semmit sem, amit mostmár meg is érzek, pár emelet megmászása, és pl. egy 20 perces séta is rettenetesen kimerít. Elhízva nem vagyok, olyan 6-7 kg felesleg lehet rajtam. Mellette napi 2-3 szál cigi is elmegy.

Nem tudom, mivel vegyem rá magam, hogy kezdjek el valamit, nagyon lusta vagyok hozzá, de muszáj lenne.

Valakinek van ötlete, hogy kezdjek hozzá?

2024. jan. 20. 00:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Először is nem ártana, ha a cigit letennéd, mert azzal már csak rontasz az eleve nem létező állóképességeden. Szerintem kezd valami futópadon gyaloglással, járj el egy edzőterembe mert ez elég gáz.
2024. jan. 20. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Sajnos az az egyetlen dolog, ami el tud lazítani.

Tudom, hogy gáz, és elhanyagoltam magam nagyon, de lehet veszek egy futópadot itthonra, és megpróbálom elkezdeni.

2024. jan. 22. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!