Hogyan igyak több vizet ha egyszerűen nem megy?
Bőven lehet...
mennyi idős, milyen nemű, milyen magas, hány kg vagy?
Én egyszer kerültsm kórházba emiatt. A fél órás utat a kocsiülésen végighánytam. Infúzió, bent alvás. . Azóta tömöm magamba a vizet. Az első pár hét nehéz és még ébresztőt is kellett allítani. Azóta normális hogy kb egézs nap úgy érzem mintha folyamatosan innék. Kb 3 óranként urul ki a 8 decis palackom. Es rogton toltom ujra.
Soha tobbet korhaz.
Egyebkent a sima kiszaradason kivul is eleg durva kovetkezmenyei lehetnek. Ha a vered nem eleg hig meg a szerveid is elkezdhetnek rosszul mukodni.
Talalj valamit amit elvezel inni es idd azt. Aztan szep lassan szoktasd át magad a vízre.
Én van hogy húzóra megiszok 2 bögrével (3 deci, csurig töltve van az 4 is), tehát egy 6-8 decit megiszok.
Elvileg poharanként/bögrénként 1 óra lenne az ideális, kinek mennyi a vízigénye.
Egy jó könyv! Szerinte sok gyógyszer kiváltható lenne a vízivással!
A túlevésre is azt mondja hogy nem éhes vagy, hanem szomjas! (hízás)
Már megint mindenki itatná szerencsétlen kérdezőt hordónyi folyadékkal
Pedig egy szóval sem említette, hogy bármi baja lenne, annak ellenére sem, hogy nem 1 hete áll fent a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!