Szerintetek baj, ha nincs problémám azzal, hogy meghíztam?
18 éves fiú vagyok, 172,5 cm magas, jelenleg végzős középiskolás. Amikor a gimit kezdtem (2020), viszonylag fitt, sportos alkat voltam 65 kilóval. Sokkal nem lehettem alacsonyabb akkor sem, esetleg pár centivel. Aztán jött a Covid, a digitális oktatás időszaka, eléggé elkényelmesedtem, egy év alatt a 65-ből 77 lett. Aztán elkezdtem edzeni (fitness), vissza is fogytam 72-re. Majd '22 nyár elején abbahagytam az edzést, akkor szeptemberre már 80 voltam. Jelenleg pedig 87 kg vagyok, ezt a súlyt minimális (inkább lefelé történő) ingadozással tartom már szinte egy teljes éve.
És az az igazság, hogy bár jókora pocakom van, egy csomó nadrágot, inget le kellett cserélni, mert már nem tudtam begombolni, annyira nem idegesít ez az egész.
Szerintetek ha csak annyira figyelek oda, hogy ne hízzak még tovább, nagy probléma, ha nem kezdek kifejezett fogyókúrába?
Ez nagyon nagy mértékű hízás. Labor, vérkép rendben van?
Ezt kéne elsősorban megnézetni.
Ha rendben van és te így jól érzed magad akkor nincs para de a magas vérnyomás betegség az meg fog jelenni.
Köszönöm a válaszokat!
Az az igazság, hogy a mindennapos mozgások (séta, kerékpározás, stb) tekintetében nem vagyok lusta, enni viszont nagyon szeretek (naponta ötször, nem állíthatom, hogy mindig a legegészségesebben).
Mit gondoltok, ha úgy döntenék, mennyit kellene ideális esetben fogyni, illetve ez megoldható-e csak intenzívebb mozgással, a kajamennyiség csökkentése nélkül?
Szerintem semmi gond nincs ezzel. Én is élveztem a kajákat, sportolni sose szerettem. Egyetem vége felé járok, 110kg vagyok. Gimi közepén 80 lehettem. Nem bántam meg egyáltalán
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!