Miért kerülök mostanában ájulás közeli állapotba, vagy egyáltalán mi ez?
Tehát alapból depresszios vagyok, sok ideig csináltam az évben hogy keveset aludtam nagyon drasztikusan, elhízás van, ha felkelek ennem kell valamit mert le vagyok gyengülve, de viszont ez új dolog.
Tehát ha valamit nagyon unok vagy felspanolom magam azon, hogy csinálni kell valamit és nem tudom hogy, ha nagyon sokat agyalok rajta idegeskedek hirtelen elkezdem érezni hogy ha nem állítom le a gondolatokat mintha elájulnék.
De eddig sose ájultam el, csak olyan érzésem van mintha hirtelen így elszédülnék és félek általában olyankor hogy ne mondjonak semmit mert az idegességben lehet elájulnék, megfogom a fejem olyankor és próbálok semmire se gondolni és nincs semmi így, de viszont fura mert eddig ha feszült voltam nem jelenntkezett ilyesmi. Lehet korona vagy az erekkel van valami? Dohányzok is amúgy
Vagy csak nem kéne stresszelni semmin?
1 vagyok
Ez nagyon hajaz a Generalizált szorongásos depresszióra.
4.
Nem hajaz ez semmire. Tiszta egészséges életmód: napi 3 óra alvás, cigi, túlsúly. Számlát benyújtja mindig.
Én vagyok a 4 es es 1 válaszolo
Azért nem merném ezt így ki jelenteni. Ezek a dolgok amiket le írtál te is,ki tudják váltani a pszichés zavarokat,betegségeket. Eleve nem egészséges, hogy így érzi vissza kell fojtani magába a feszkót. Így ahogy van ez az egész nem jó. Mindenképp változtatni kell valamelyik útvonalon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!