Miért nem tudok akármikor aludni?
Figyelt kérdés
Kizárólag este 10-11 és reggel 7-8 között megy az alvás. Ha például hajnal 3-kor fekszek le, ahelyett hogy aludnek rendesen 8 órát 11-ig, akkor is 8-kor már kidob az ágy és egyáltalán nem tudok visszaaludni. A délutáni alvás sem megy egyáltalán, még csak elszunyókálni sem tudok egy 20 percre sem. Kisbabakent is ilyen voltam, hogy egy küzdelem volt elaltatni délután, óvodában meg már egyáltalán nem aludtam délután.2023. dec. 30. 07:45
1/2 anonim válasza:
Egyénfuggo szerintem. Én mondjuk bármikor buszon vonaton de még vendégségben is eltudok aludni.
2/2 Senior Séf válasza:
Olvasgass a cirkadián ritmusról, és vedd is komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!