Álmos vagyok és nem tudok elaludni időben mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Fáradt vagyok de éjfél körül tudok csak elaludni vagy még később mikor, hogy. Másnap suli és húzós a kelés. Nappal szokott olyan lenni, hogy órán eltudnék aludni de mire hazaérek elmegy a kedv tőle. Kérnék valami ötleteket. 17/F2010. okt. 22. 00:07
1/6 anonim válasza:
Esti futás. Garantáltan lefáraszt.
2/6 anonim válasza:
Szia,
a fizikai fáradtság talán jót tenne veled.
Teák (pl. komló), lehetőleg akciófilm mentes este, ...vagy 3mg Melatonin. Erről is sokat olvashatsz a neten.
HajDoktor
3/6 N Szandra válasza:
Nagyon sokáig szenvedtem ezzel én is,mindenféle altatót szedtem,futottam is,tornáztam,sehogysem aludtam el.
Egyik éjszaka amikor eltudtam volna aludni 2-3 körül,mint általában,továbbnéztem reggelig a tv-t.Másnap elmentem dolgozni,este 8-kor ágyban kellett lennem,mert nagyon elálmosodtam.Nehéz nap volt,de megérte,mert visszaálltam a bagoly életmódról,ami hidd el, nem egészséges.Az agy este 10től éjfélig pihen,ha pont ezt a szakaszt tv-zed át,vagy netezed,hosszútávon kikészülsz.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) a gyógyszeren kívül a többit kipróbálom ha azok se hatnak akkor esetleg azt is.
2010. okt. 22. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!