Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy lehet megszokni a 26...

Hogy lehet megszokni a 26 fokot? (Ha kb max 20 lenne a komfortos?)

Figyelt kérdés

Munkahelyen 26 fokra fűtött szobában kell ülnöm.

Nekem inkább 19, maximum 20 lenne a komfortos.

Ujjatlanban, papucsban vagyok bent, de így is meleg. Otthon akkor sincs ennyire meleg amikor nyáron kint pokoli kánikula van, pedig nincs klímánk.

(Pluszban az is érdekelne, hogy hogy ne fagyjak meg amikor csatakosra izzadva kell kimennem a mínuszokba a nap végén?)

Folyik rólam a víz, szédülök és émelygek egész nap.

Megbeszéléseken még rosszabb, akkor melegebb is van és kevés a levegő.

Hogy lehet megszokni?

(Ablakot nyitni nem lehet, rajtam kívül mindenki fázik és azonnal felháborodva visszacsuknak minden ablakot.)

2023. dec. 5. 09:43
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Egyébként nem véletlenül nem úgy írtam ki a kérdésem, hogy “hogy győzzem meg a kollégáim”, azt már feladtam 4 év próbálkozàs után. Csak ki akarom bírni valahogy.
2023. dec. 5. 17:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Sehogy, ez van. Munkahelyet váltasz, vagy ablak mellé ülsz és résnyire magadra nyitod.

Nem is értem, hogyan lehet ilyen melegben produktívnak maradni.

2023. dec. 6. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!