Hogy lehet megszokni a 26 fokot? (Ha kb max 20 lenne a komfortos?)
Munkahelyen 26 fokra fűtött szobában kell ülnöm.
Nekem inkább 19, maximum 20 lenne a komfortos.
Ujjatlanban, papucsban vagyok bent, de így is meleg. Otthon akkor sincs ennyire meleg amikor nyáron kint pokoli kánikula van, pedig nincs klímánk.
(Pluszban az is érdekelne, hogy hogy ne fagyjak meg amikor csatakosra izzadva kell kimennem a mínuszokba a nap végén?)
Folyik rólam a víz, szédülök és émelygek egész nap.
Megbeszéléseken még rosszabb, akkor melegebb is van és kevés a levegő.
Hogy lehet megszokni?
(Ablakot nyitni nem lehet, rajtam kívül mindenki fázik és azonnal felháborodva visszacsuknak minden ablakot.)
szólnék a górénak, hogy ilyen körülmények között nem tudsz koncentrálni / dolgozni, legyen valami megoldás. Pl. Home office, vagy külön helység, vagy résnyire nyitott ablak mellett ülj...
én se szeretek fázni, de 22 fok felett már diszkomfortosan érzem magam, és ez nem olyan, amihez idővel majd hozzászoktatom magam.
Tegyél panaszt a vezetődnél. Ha nem akar belefolyni, akkor csapj az asztalra. Naponta kétszer minimum szellőztetés, minimum 5 percig.
Kevés az 5 perc, de a semminél több. Én nevetségesnek tartom, hogy az órát kell lesni szellőztetés közben, de ez legalább behatárolható, így nem rohannak azonnal visszacsukni - max dacosan kivonul némelyik az irodából. :D
Hőfokot vedd le 23-24 fokra, még az is meleg lesz neked, de az már vállalhatóbb. Visszatekerik? Leveszed megint. Lehet ezt egész nap játszani. Dedós, de ugyanannyi jogod van neked is hozzá, mint nekik.
Nálunk én ahhoz ragaszkodtam még, hogy legyen nyitva az irodaajtó, a folyosó felől is jár picit legalább a levegő.
Hosszú távon sajnos felőrli az embert, hogy állandóan harcolni kell másokkal, de sajnos másképp nem megy.
Reggel kiszellőztetek mire beérnek a fagyosak, de utána egy órával már újra pokol van. :(
A főnök tud róla, de ő is fázós, szerinte nekem van valami bajom és viseljem el. :(
Nem nagyon szabályozható a fűtés, megy ezerrel a radiátor és kész. Szoktam csavargatni, hátha sikerül zàrni rajta, de nem igazán csinál semmit.
Folyosó fele nyitva az ajtó, de onnan is a forróság jön be.
A 26 fok nem normalis. Nalunk most volt kotelezo munka es tuzvedelmi oktatas. 20-22 fok a javasolt télen.
21-24 nyáron. Ezt mutasd be neki.
Amíg nem nyaggatod oket addig amig nem lesz valtozas addig szivni fogsz.
Az meg eleg durva hogy 26 fokban is faznak kert nalunk 25 van es poloban ulunk
Amugy menj be mindenkinel hamarabb es vedd lejjebb a radiatorokat amikor nem latjak. En ezt csinaltam es bevalt. Azota csak 24-25 fok van a 25-26 helyett
Ez hungarikum. A vilagon ilyen beteg nep nincs, amelyik agy nelkul szabadul meg az energiatol, nehogy ne pazaroljuk.
Amig otthon eltem, az volt a normalis, hogy nyaron kardigant, zoknit kell vinni munkahelyre, telen rovidujjut. Vevokent kabatban szauna uzletekbe kell bemenni, szauna a jarmuveken.
Raadasul a legfelso ertek a 23 fok lehetne, az is krva meleg teli ruhazatban. 22 fok az, amiben mindenki ulhet a seggen ugy, hogy ne panaszkodjon.
Sajnalom, es baltaval tudnek minden egyes esetben nekimenni a klimajuknak, mert embernek nem.
Nyaggatnám, de 16 ember nem akar az én kedvemért engedni. :(
Nem tudok mindenkihez bemenni, csak a saját szobánkba tudok bemenni. Ott nyitok ablakot, de amint megérkezik a “szobatársam” egyből meg akar fagyni.
Nyáron nincs 30 fok bent, hanem kb 24-25, de akkor nyári ruhákban járok + megy a ventillátor egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!