Miért vagyok energikus szinte azonnal ébredés után?
Elég szakaszosan alszom, viszont ennek ellenére is mindig kipihent vagyok.
A szakaszos alvás alatt azt értem, hogy nagyjából 1,vagy 1,5 óránként felkelek, viszont mindig vissza tudok aludni kivétel nélkül.
Azt vettem észre, hogy habár Elég sokszor felkelek, mindig energikus vagyok a nap folyamán. Ami pedig a legfurább, hogy az utolsó ébredésem után szinte idő sem kell, hogy magamhoz térjek.
Olyannyira, hogy felkelek 6 óra 50 perckor, 7 óra 10 perckor már a buszon ülök, 8 órakor pedig súlyzós edzésem van, illetve már reggel 8 órára van körülbelül 5000 lépésem.
Mi ennek az oka? Nem feltétlen zavar, szimplán csak érdekesnek tartom, mert van olyan ember, akinek 1 óra kell amíg magához tér, én pedig ezzel szemben szinte azonnal tudok bármit csinálni. (Szerintem ha felkelés után kellene edzenem rögtön, még az is menne)
1. Valószínűleg azért mert még fiatal vagy.
2. Azért is, mert amikor alszol, akkor viszont mélyen alszol, nem pedig felszínesen. Sokat jelent ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!