Szívdobogás érzést mrglehet szüntetni?
Már régóta van. 65pulzus es 110/65 vernyomas mellett. Erzek minden egyes dobogas a mellkasomba mindig valtozo mikor.
Mit lehet tenni ez ellen? Idegesítő…
Más tünetem nincsen
Kardiologus orvoshoz kerj idopontot, orvos nelkul ne kezdj SEMMILYEN gyogyszer szedesebe csak azert, mert valaki azt mondta, hogy neki ez vagy az bevalt.
Megjegyzem, nem csak szivritmuszavar tud szivdobogas erzest okozni, hanem a valami miatt hirtelen megemelkedett vercukor szint is.
Ezen kivul meg kb 100 oka lehet a szivdobogas erzesnek.
Orvoshoz menj eloszor, es kovesd az orvos utasitasait (pl menj el a vizsgalatokra stb.)
Első körben kardiologus- az sosem árt.
Második körben pedig magnézium-ugyanis tipik magnéziumhiányos tünet a szívdobogás érzése (Magnosolv a legjobb erre).
Eslő körben kardiológiára menj, én oda mentem ezzel a panasszal. Megállapították, hogy anatómiai eltérés nincs, a szívem szerkezete, felépítése ép, főorvos mondta, hogy pszichés alapon van, túl sok lehet a stressz az életemben. Ez így is volt, akkoriban nagyon rossz főnököm volt, folyton paráztam, idegeskedtem.
Lehetséges, hogy nálad is ez a helyzet.
A doki végül MagneB6-ot javasolt és persze munkahelyváltást. 2 év után kezdett megszűnni, 3 év után szűnt meg teljesen a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!