Fekvés vagy pihenés közben miért van néha szívdobogás érzésem a mellkasomba?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Tanácstalan vagyok teljesen hogy mit kellene tennem.. Régóta néha rámjön a szívdobogás erzés normális pulzus és vernyomás mellett.
Független attól mit csinálok. Van mikor munka közben egy kis ideig vagy fekvéskor vagy üléskor vagy evés után de van mikor napokig nem érzem..
A pulzusom nyugalmiba 60-70 kozott van. Munka kozben 90-110 kozott az változó. Futaskor 140-150-en.
loranxilt és escitilt szedek de a szorongásom és a pánik már fél éve nincs. Teljesen rendbejöttem és boldog vagyok. Van hobbim normális barátnőm tehàt midnen jó.
De ez a szívdobogás érzés megmaradt. Mellkasokmba szoktam érezni. Meg ilyen kicsit telt furábbxérzet is van néha olyankor. Mintha nemtudnám kifújni az össze slevegőt vagy feszülősebb lenne vagy nemtudom de ez ritkan van nagyon.
Futáskor nem jön rám sem utána..
Mit kezdjek vele? Milyen vitamint szedjek?
Vagy menjek el megint 1 év után kardiológushoz?
27 éves férfi vagyok. Egészségem jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!