Rettenetesen ég az egész kéz fejem és az újjaim is. Mivel tudnám megszüntetni a fájdalmat?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt vágtam erőspaprikát aztán délután rettenetsen elkezdett égni és most már megbolondulo aludni sem tudok mivel tudnám enyhíteni? vagy mikor múlik el hiába mosom...2010. okt. 18. 22:06
1/5 anonim válasza:
Bizonyára allergiás lehetsz rá. Nemtudom van e otthon natúr kefíred, vagy joghurtod, Az égést is csillapítja. Azzal kend be a két kezedet és az ujjaidat is.Vegyél be kálcium tabit is ha van otthon.
2/5 anonim válasza:
Orvosilag bizonyítottan segít a kötőszövetekben lerakódott zsír oldásában és elszállításában. Tehát különleges zsírégető, ezáltal fogyasztó hatása régóta ismert. Azt is tudhatjuk, hogy rendszeres használatával újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt. Kitisztítja az ereket és a nyirokrendszert. A csípős paprika kivonata pedig elviselhetetlenül meleg érzést, és ez irritációt okozhat, ha nagy mennyiségben fogyasztják A chili paprikát egyébként az immunrendszer erősítésére is ajánlják. Tévhit, hogy árt a gyomornak és gyomorfekélyt okoz. A pszichológusok szerint az erős paprika csípős ízének hatására az agyban endorfin szabadul fel. Ez a hormon felelős a boldogságérzetért, és a fájdalomérzet csillapodásában is szerepet játszik.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor még jól is jártam?:P
jajj rettenetes már nem tudom mit csináljak vele nincs most itthon kefír sem megmosom tejjel most olvastam h az is jó :)
2010. okt. 18. 22:25
4/5 anonim válasza:
Végül is igen, habár jóból is megárt a sok. Gondolom mára már elmult.
5/5 A kérdező kommentje:
igen már elmúlt hál'istennek :) ajánlom mindenkinek ha erős paprikát vágnak csak kesztyűbe! :P
2010. okt. 20. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!