Mi ez a fura hirtelen érzés?
Figyelt kérdés
Többször előfordult már velem, hogy hirtelen 1-2 mp-re bezsibbad a felső testem, és olyan mintha megszédülnék. Kb. összerándulok belül, amit bizsergő érzés követ 1-2 mp-ig. A pulzusom nem ugrik ki, azt szoktam ellenőrizni.2023. aug. 25. 11:23
1/3 anonim válasza:
Pl olyankor mikor hirtelen felkelsz vagy felállsz? Nekem általában ilyenkor szokott de az olyan mint pl mikor majdnem elájulsz és homályosan lattok par mp-ig
2/3 A kérdező kommentje:
Most pl. ülés közben érezem. De van simán séta közben is.
Múltkor akkor éreztem, amikor hirtelen elment mellettem egy autó. Olyankor is szoktam, amikor az ingatag székem megmozdul alattam minimálisan.
2023. aug. 25. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!