Mi okozhatja ezt?
Sziasztok! Tegnap előtt éjszaka kezdődött nálam ez a még ma is fennálló "probléma". Hosszú autóút után hazaérve felpuffadt a hasam. Elintéztem a dolgaimat és lefeküdtem aludni. Másnap elkezdtem érezni egy enyhe szúró érzést az alhasam jobb oldalán kicsit a hímvessző irányába. Ez az érzés nem folyamatos, voltam azóta kondiban, thai box edzésen és csak néha néha éreztem ezt. Ma fennáll még ez a helyzet kb óránként picit érzek ott valamit.
Nem érzem magam gyengének, nincsen lázam, nem fáj ha megnyomogatom ( edzeni is tudtam vele ). Étvágyam van bőven.
Lehet hogy vakbélnél kezdődik valami? Olvastam a tünetekről azonban azon kívül hogy hasonló helyen van a többi tünet nincsen.
Infók: Nem iszom alkoholt, minden nap sportolók, egészségesen táplálkozom, sok folyadékot és vitaminokat/ásványi anyagokat iszom , 25 éves férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!