Hogy lehet az orrdugulást házi módszerekkel megszüntetni?
Figyelt kérdés
Orrcseppet nem szeretnék használni, de már három napja alig alszom, mert nem kapok levegőt.2008. jan. 6. 20:28
1/6 anonim válasza:
Forró víz + sok kamilla _ Majd önts ezt egy nagy edénybe, hajolj fölé és tégy a fejedre egy nagy törölközőt úgy, hogy az edényt is betakarja. Ezt ínhalálásnak híjják.
B. variáció: aroma olajokat is tudsz párologtatni, kamillát - lehúzza a gyulladást, borsmentát-jó mentolos, feltisztítja a légutakat, citromfüvet- fertőtleníti a levegőt, így a családod többi tagját nem kapja el a kórság, ezeket és a hozzájuk való mécsest szinte bármelyik gyógynövényboltban megkaphatod ( Érdemes jó minőségű olajat használni, én Helént vagy Aromaxot szoktam ezeknek nincs észveszejtő ára sem, 300-800Ft között vannak )
2/6 anonim válasza:
Nekem mindig beválik a minél erősebb savanyúság. Ecetes torma, erőspaprikás csalamádé. És ha este egy fokhagymát megeszel (vagy felszeletelve, tablettaként beveszed, hogy ne légy büdös) másnapra jobban érzed magad, mert ez a legjobb bio antibiotikum.
3/6 anonim válasza:
élettani sóoldattal akárhányszor is lehet egy nap csöppenteni
4/6 anonim válasza:
Nagyon jó hatású a vietnami balzsam.Csak az orrod alá kell kenni egy kicsit,és órákra megoldást ad.Olcsó és jó.
5/6 anonim válasza:
eukaliptusz olajos inhalálással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!