Elég furcsán érzem magam a suliban délelőttönként. Vajon mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Szeptember közepétől észrevettem magamon, hogy délelőtt a suliban némely órákon elég furcsán vagyok. Nem tudok a tanárra koncentrálni, le vagyok lassulva, nehezen tudom rávenni magam, hogy írjak, és néha olyan, mintha 'szemcsésen' látnék, vagy mintha ragadna le a szemem, pedig nem vagyok fáradt. Naponta többször előfordul. Délután tanulás közben is, de itthon ez nem olyan gyakori. És az elmúlt két hétben elkezdtem szédülni is.2010. okt. 14. 19:50
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy leesik ilyenkor a vérnyomásod.
2/8 anonim válasza:
lehet h még nem rázódtál vissza a suliba.
én ennyit tudok mondani hátha majd az utánam szólok okosabbak lesznek. :P
3/8 anonim válasza:
Én ajánlanék egy vércukor vizsgálatot.
Elég tipikusak a tüneteid.
4/8 anonim válasza:
Egyel valami edeset ilyenkor, ha helyrejossz, akkor valoban a vercukrod az. Esetleg csak marhara unod az orat:)
5/8 anonim válasza:
Vagy vérnyomásesés, esetleg vérszegénység. A biztonság kedvéért nem ártana egy vérképet csináltatni és otthon mérni a vérnyomásodat, ha van mivel.
6/8 anonim válasza:
Reggelizel rendesen? Mert ha nem, akkor itt a probléma. Nem eszel reggel, és leesik a vércukrod, ez nem betegség, csak butaság.
ha viszont rendesen eszel, akkor az is lehet, hogy egyszerűen nincs bent elég levegő, vagy tényleg dögunalmas az óra, vagy ez csak amolyan őszi befordulás nálad.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam reggelizni.
2010. okt. 17. 19:18
8/8 anonim válasza:
A reggelit kihagyni a legnagyobb ökörség a világon. Hízol tőle, egészségtelen leszel, rossz lesz a közérzeted. produkálod a fenti tüneteket, emellett szar lesz az emésztésed, puffadhatsz, savtúltengésed lehet, stb stb... Szal, reggeliz, kiadósan, változatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!