Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Laveolacthoz hasonló hajhajtó?

Laveolacthoz hasonló hajhajtó?

Figyelt kérdés

Sajnos amikor reggelre járok dolgozni (5-re) nem tudok még reggel wc-zni, de egész nap dolgozom és estére már rosszul vagyok a hasfájástól mert nincs lehetőségem elmenni wc-re. A Laveolac eddig nagyon jó volt mert este bevettem reggelre hatott, de mostanában hiába szedem be a max. adagot nem hat csak gyorsítja az anyagcserét napközben, így voltaképp jobban kib.szok magammal mintha nem venném be. Eddig ez használt az elején még erős is volt, de gondolom megszokta a szervezetem...

Dulcosoft-ot próbáltam, az semmit nem ér.

Olyan kéne amitől egyszer reggel kell menni és kész.

2023. júl. 19. 04:59
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Hashajtó kúp esetleg?
2023. júl. 19. 06:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Szorulásos betegség miatt útifűmaghéjat keverek el gyümölcslével 3 teáskanállal. Kivétel nélkül minden nap használ, nekem egy álom. Nem csikar tőle a hasam. Iszom egy kávét és kész is. Ha gondolod megpróbálhatod.
2023. júl. 19. 07:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért nincs lehetőséged elmenni? Melóhelyen is van wc.
2023. júl. 19. 10:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként NEM KELL reggelente elmenni. Amikor ingered van, mész, de a hashajtótól csak székrekedéses leszel.
2023. júl. 19. 10:06
 5/8 A kérdező kommentje:

Mobil budi van, abba csak pisilni lehet bele. Én nem tudom tartogatni gyors az emésztésem, de hajnalban még nem tudok.

Mindegy, majd megkérdezem patikában. :)

2023. júl. 19. 10:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Az útifűmaghéj próbát megér de ha a Laveolac nem használ, kétlem, ez fog. Azért köszi!
2023. júl. 19. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
A mobil wc-be is lehet nagywc-zni, bocs. Vagy akkor a fesztiválokon öt napon keresztül soha senki nem szrik? :D
2023. júl. 20. 10:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Ebbe "nem lehet", mert ürítős, nem lehet lehúzni, nincs bekötve. Egy tartály az egész, amibe mindenki pisil. Gondolom te sem akarod nap végén vinni a tele tartályt külterületre és öntögetni másnak a sz.rát. A kérdés nem ez volt, de ha már így fenn akadtál, remélem hogy kíváncsiságodra kielégítő választ adtam!

Majd inkább megkérdezem patikában, ott nem kérdezik, mi a f.sznak kell. 🤣

2023. júl. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!