Ez miért van? Voltatok hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
Jövöhéten leszek 18 és rossz belegondolni hogy már nem leszek gyerek. És azt veszem észre nagyon felgyorsult az idő.2023. márc. 22. 19:57
1/2 Slavtuxedo válasza:
ez mindenkivel igy van, fiam. en 24 vagyok, csak tegnap voltam 13. 18 meg nem olyan sok. Jol figyelj arra amit mondok: hasznald ki 110% ban az idodet amig tudod, nemsoka azt veszed eszre hogy keresned a feket, de a vonat nem all meg. Ettol csak minden gyorsabb lesz. magyarorszagon meg hagyd, en new yorkban elek, ugy el megy egy het, honap, ev , hogy eszre se veszed. reggeltol estig melo+ eves alvas aztan repeat. elvezd ki az idodet. csinalj meg dolgokat amiket eddig nem. Minden lehetoseget ragadj meg, utazz ahova tudsz, ahova nem, biciklizz le, lass vilagot mert innentol csak lefele visz az ut.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ezzel sokan vannak így. Én pl. 16 éves kor után éreztem azt, hogy mintha gyorsabban telnének az évek.
Igaza van az elsőnek, használd ki az időd, ameddig tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!