Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tudjak tenni, hogy ne...

Mit tudjak tenni, hogy ne dörzsölődjön ki a fenekem?

Figyelt kérdés

Ezen a nyáron már vagy 8-adjára történik, hogy egész nap kint mászkálok és ezért izzadok és az izzadás miatt kidörzsölődik a fenekem. Nem fontos, hogy vékonyabb nadrágban, vastagabban. Feszülősben vagy lengében, akkor is. Bepanthen átmenetileg segít a nap közepén, dehát az is lejön egy idő után, és nem könnyű wc-t találni, hogy visszakenjem. Meg az csak kezeli a problémát nem megelőzi. Babaport nem próbáltam de attól félek, hogy az is csak 1-2 órát fog valamit hatni.

Esetleg van valakinek valami ötlete?

2023. júl. 11. 02:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem szerencsére nincs ilyen problémám, de biztos szörnyű lehet :( Nem olcsó és nem is feltétlen specifikus, de néhány éve csípésekre/irritatív felületi bőrsebekre találtam az uriage pruriced kencit, ami olyan mint egy közepesen híg alapozó> bekenve hűsíti az irritált bőrfelszínt, majd hamar babahintőporhoz hasonló rétegben szárad fel és csak lemosás útján távolítható el (nem maszatol, dörzsöléssel sem kopik). Ma már napégés utókezelésére is kizárólag ezt használom (antiallergén, szagtalan, vegyszermentes kozmetikum)- szerintem próbáld ki, hátha neked is beválik a kényesebb területek (is). A hintőport tényleg ajánlották régen, de szerintem az sokkal maceránsabb- meg a fene tudja, de valószínűleg kellő nedvesség hatására csomósodik is..:/ Sok sikert!
2023. júl. 11. 02:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
100 szazalek pamut nadragokrol van szo?
2023. júl. 11. 02:33
 3/15 A kérdező kommentje:

1-es, nagyon köszönöm, utána nézek és remélem segít mert ez így nem állapot

2-es, mindegy, hogy milyen. Volt rajtam 100% pamut biciklis nadrág is és volt pamut-lenn keverék lenge short is, mind a kettőben megtörtént. Tegnap pl "hideg selyem" az az hidegen tartó polieszter volt rajtam lengén, így is úgy jöttem haza...

2023. júl. 11. 07:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Sucodremet probald ki inkabb. Az alsó is legyen pamut
2023. júl. 11. 08:05
 5/15 A kérdező kommentje:

A sudocrem is csak utána ha már kisebsedett megoldás, de előtte nem. Belekenődik a nadrágba, alsóba és csak lejön a bőrömről.

Bugyit csak pamutot hordok, más nincs is. Nadrágot meg már leírtam, hogy tökre mindegy miből van akkor is jön a dörzsölődés, seb.

2023. júl. 11. 08:53
 6/15 anonim ***** válasza:
És ha bekennéd izzadásgátló stifttel?
2023. júl. 11. 09:40
 7/15 anonim ***** válasza:
Normál pamut bugyit hordasz? Francia/tanga meg ilyen fazon bugyik nem jók. Itt csak a "mamabugyi" - normál bugyi-jöhet szóba, legalább addig, míg meg nem gyógyul.
2023. júl. 11. 10:15
 8/15 A kérdező kommentje:
6-os az izzadásgátlóra még nem gondoltam, ha meggyógyult a mostani, akkor megpróbálom azt és reménykedek, hogy segít.
2023. júl. 11. 12:24
 9/15 anonim ***** válasza:

Engem is erdekelne, engem még combhajlatban is ki szokott.

Hordtam már minden fele ruhát és nem segített semmi. Egyszerűen ebben a 37 fokban izzad, dorzsolodik.

De olyan szintre el tud jutni, hogy véres lesz, utána 3 napig úgy fáj

Én is bepanthennel kentem az a gyógyulásban segít

2023. júl. 11. 14:24
 10/15 anonim ***** válasza:

Én izzadásgátló stiftet (nem deo stiftet!) használok az összes hajlatban, van egy kis has redőm, az alá is azt használok, plusz a mellek alatt.

Csak a megfelelő stiftet kell megtalálnod.

(#6-os voltam)

2023. júl. 11. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!