Mit tudjak tenni, hogy ne dörzsölődjön ki a fenekem?
Ezen a nyáron már vagy 8-adjára történik, hogy egész nap kint mászkálok és ezért izzadok és az izzadás miatt kidörzsölődik a fenekem. Nem fontos, hogy vékonyabb nadrágban, vastagabban. Feszülősben vagy lengében, akkor is. Bepanthen átmenetileg segít a nap közepén, dehát az is lejön egy idő után, és nem könnyű wc-t találni, hogy visszakenjem. Meg az csak kezeli a problémát nem megelőzi. Babaport nem próbáltam de attól félek, hogy az is csak 1-2 órát fog valamit hatni.
Esetleg van valakinek valami ötlete?
1-es, nagyon köszönöm, utána nézek és remélem segít mert ez így nem állapot
2-es, mindegy, hogy milyen. Volt rajtam 100% pamut biciklis nadrág is és volt pamut-lenn keverék lenge short is, mind a kettőben megtörtént. Tegnap pl "hideg selyem" az az hidegen tartó polieszter volt rajtam lengén, így is úgy jöttem haza...
A sudocrem is csak utána ha már kisebsedett megoldás, de előtte nem. Belekenődik a nadrágba, alsóba és csak lejön a bőrömről.
Bugyit csak pamutot hordok, más nincs is. Nadrágot meg már leírtam, hogy tökre mindegy miből van akkor is jön a dörzsölődés, seb.
Engem is erdekelne, engem még combhajlatban is ki szokott.
Hordtam már minden fele ruhát és nem segített semmi. Egyszerűen ebben a 37 fokban izzad, dorzsolodik.
De olyan szintre el tud jutni, hogy véres lesz, utána 3 napig úgy fáj
Én is bepanthennel kentem az a gyógyulásban segít
Én izzadásgátló stiftet (nem deo stiftet!) használok az összes hajlatban, van egy kis has redőm, az alá is azt használok, plusz a mellek alatt.
Csak a megfelelő stiftet kell megtalálnod.
(#6-os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!