Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyha másnapos bulgurt...

Hogyha másnapos bulgurt ettem, lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés
Fedővel volt kint este, két falatot ettem belőle és még nem volt rossz íze. Tudom, hogy nagyon idióta voltam de nagyon félek hogy valami bajom lesz.

2023. jún. 26. 20:27
 1/5 AdamHR ***** válasza:
Ha a bulgur nem volt romlott vagy megfertőződött, akkor valószínűleg nem lesz komolyabb probléma. Az emberi emésztőrendszer általában jól képes megbirkózni a megfelelően elkészített ételekkel, még ha kicsit túl is lőttél az adagoláson.
2023. jún. 26. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy.Ha hús lenne akkor esetleg lenne bajod mivel meleg van és kint állt Bulgurtól, rízs vagy tésztától nem lesz bajod :) ne aggódj :)
2023. jún. 26. 20:33
 3/5 A kérdező kommentje:
ízre jó íze volt, vagyis ilyen sima bulgur íze volt. a házban sem volt ma túl meleg, nem volt napon a fazék amiben volt.
2023. jún. 26. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek sem lesz bajom belőle?
2023. jún. 26. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz nyugodj meg.Mindenesetre ha romlott kaját eszel nem halsz bele max hánysz mint a kutya.De ezt is kizárom a te esetedben.
2023. jún. 26. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!