Ha este kocsmázás, (alkohol) mulatás után lefekvés előtt bevesz a ember algopirint, nem lesz ennyira másnapos? Ez igaz lehet? Ezt beszték a villamoson.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 16:36
1/7 anonim válasza:
ja, biztos jó alkoholra gyógyszert szedni..
Mi lenne ha nem innál/mértékkel innál és akkor nem lennél másnapos?
2/7 anonim válasza:
Nem igaz. Sokkal jobbat tesz ha bulizás közben megiszol egy-egy pohár vizet és alkohol ivás előtt eszel. Lefekvés előtt is inkább vizet kell inni. Az algopirinben nincs semmi ami az alkohol gyorsabb feldolgozását és kiürülését okozná.
3/7 anonim válasza:
Hát ha a villamoson beszték akkor biztos úgy van. Amúgy leírták 1000X, mert igaz: ne csak igyál, hanem egyél is, komoly kaját és folyadék-folyadék-folyadék! A pia dehidratál, bármilyen meglepő. Nekem mindig van a hűtőben bubis ásványvíz, bele multivitaminos pezsgőtabletta, az bejön. Sok bebaxáson túl vagyok, sok mindent kipróbáltam, nekem ez a tuti.
4/7 anonim válasza:
Egészségügyi kérdésekben a legjobb tanácsok azok az "ezt beszélték a villamoson", minden másnak nincs értelme :) :)
5/7 anonim válasza:
Jobban jársz, ha megeszel 2 db tejsavas erjesztéssel készült kovászos uborkát.
7/7 anonim válasza:
Semmit nem segít.
Sok vizet kell inni, mielőtt elalszol (1.5-2l), meg enni valamit, hogy a víz meg is maradjon benned. Makd masnap is felkelsz, kaja, víz, még kicsit visszaalszol, és utána már egész jól leszel.
A másnaposság legrosszabb része a kiszáradás, az algopyrin nem fog rajta segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!