Mennyire megszokott ha a hétvégi kocsmázás előtt mindig elmegyek boxolni, edzeni egy kicsit, hogy erősen és kinyújtva menjek a szórakozóhelyre, ha bármi van, harcművészeti tudásomnak megfelelően tudjam kezelni?
Figyelt kérdés
22F
4 év box,6 év brazil jiujitsu
2022. márc. 12. 19:51
1/10 anonim válasza:
Ugyanannyira, mint 1 evnyi box-edzes utan nyo'ckerben setalgatni feszulos kabatban hogy latsszon is az izom meg a box-mult.
Bibum-bibum bububum, azt' ma' fekszik is a parasz, nem, teso?
2/10 A kérdező kommentje:
Én a ritmikus ütéseket 1-2-1 ritmusra szoktam.Bám bámbám bám, közben oldalra lépések és bal jobb megy felváltva.
2022. márc. 12. 20:10
3/10 anonim válasza:
Ha "bármi" van. Nem lenne egyszerűbb kommunikálni? :D. Másrészt igyis úgyis te jársz szarul, mivel azt utcán nem hasznalhatod. Biztos ügyvédi c typeal van dolgunk.
4/10 anonim válasza:
Teljesen jó így.
Mivel IQ-d nem sok van, megfelelő ez a stratégia a számodra.
5/10 anonim válasza:
"Mennyire megszokott ha a hétvégi kocsmázás előtt mindig"
Ha "mindig", akkor számodra teljesen megszokott.
Másnak a hétvégi rendszeres kocsmázás a szokatlan.
6/10 anonim válasza:
Inni mész vagy balhézni? Jópár éve járok hétvégén kocsmázni, néha hét közben is, de még sose volt "bármi". Igaz, ami helyekre én járok ott ritkán vannak gyökerek.
8/10 anonim válasza:
A gyengébb képességűeknél ez általános jelenség, úgyhogy minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!