Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valami nem oké velem?

Valami nem oké velem?

Figyelt kérdés
Szerintem van valami betegségem, mármint nem olyan mint pl. a megfázás vagy nátha, hanem valami olyan amit diagnosztizálni kell és valami talán ,,súlyos” betegség, elváltozás bárhol a testemben. Akár emésztőrendszer, szív, máj, vese, fog, érrendszer, bármi csak érzem már régóta, hogy valami nem stimmel, valami nem oké… És vannak tüneteim, van amikor nagyon rosszul vagyok stb. Ha valaki azt kérdezné tőlem, hogy egészséges vagyok-e, egészségesnek tartom-e magam én biztos, hogy azt válaszolnám, hogy nem. Most megyek majd tüdőszűrőre meg vérvételre, igazából kicsit várom, hogy azt kapom meg, hogy egészséges vagyok. De én még így sem hinném el. Szükségem lenne egy jó hosszú kivizsgálásra… és őszintén én sem értem magam, és nem is képzelem be! Egyszerűen csak a tudatalattim is érzi, hogy valami nem oké, talán jelez is néha a testem ezzel kapcsolatban. (a testünk így működik) Vagy talán kihat a lelki világom erre?

2023. jún. 8. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen tüneteid vannak? Milyen vagy mit érzel amikor rosszul vagy?

Lehet "csak" hipochonder vagy.

2023. jún. 8. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a laborvizsgálaton minden értéked jó, akkor az orvos nem fog tudni mit kezdeni azzal, hogy van valami betegséged akárhol a füledtől a farkadig, ebből nem lehet kiindulni, nincsenek tünetek. Valószínűleg szorongsz, ehhez pedig pszichológus kell. Szerintem ezt te is pontosan tudod, csak könnyebb testi okokra hivatkozni a rossz közérzetnél, mint lelkire.
2023. jún. 8. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:

összegezve: valami nem oké

De azért EÜ függő ne legyél!

Az is káros! Olykor halálos!

2023. jún. 8. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem mindig okoz tünetet, ha beteg vagy. De ha tüneted van, az se garancia, hogy betegség áll a háttérben. Ennyi erővel bármi lehet, mondjuk a leírásod alapján nem arra tippelnék hogy minden rendben van.
2023. jún. 8. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél be egy jó erős placebót.
2023. jún. 8. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!