Derékfájás...hogyan lehet házilag enyhíteni egy 2 éves gyerkőc mellett ?
Kezdetnek NE emelgess semmit, a gyerekedet meg főleg ne, mert ő még mellé izgága is.
Egyébként menjél el ortopédushoz, mert lehet akár izomhúzódás is, vagy bármi, ezt otthon nem tudod meggyógyítani.
Lehet, matrac váltás szükséges, lehet, a terhességekben mentél tönkre, lehet izomprobléma, tartási problémák, etc.
Ja, tényleg sokat segít, amikor az amúgy is szr fájós gerincedre rámászik a gyerek.
Nagyon kell neki az a plusz súly...
Köszönöm a válaszokat, a tornát meg fogom próbálni.
Valóban a terhesség utolsó hónapjában kezdődött, de a plusz súlynak tudtam be, de azóta is fáj a derekam. Most 170 magas és 68 kg vagyok, van felesleg rajtam, de nem ennyi szerintem, hogy ilyen összetörve ébredjek minden reggel. Terhesség előtt ketlebelleztem 2 évet, így visszagondolva lehet az is többet ártott, mint használt. Meg ülömunkát is végzek/végeztem.
Neurológushoz van időpontom , mert rengeteget fáj a fejem, de gyanítom hogy összefügg a derék és hátfájásommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!