Napi 8 órában fizikai munkát végzek végig állni kell pakolni,emelni,gép mellett állni szalagot rakni stb Minden nap olyan fáradt vagyok mint a halottak. 36 évesen ez normális dolog? Nem lehet vitamin hiányom vagy bármi baj?
2műszakban járunk dolgozni,nagyon ki merít.
Kávét úgy vedelem szinte hogy életbe maradjak.
Mintha pár éve aktívabb lettem volna itthol.
Ez egészséges normális dolog?
Ez nem egészséges, és nem is normális. Viszont nem tudunk mit csinálni, és hajtani kell a mókuskereket.
Amúgy nekem is elegem lett, hát elkezdtem füvezni. Legyen már valami jó is az életembe :D
A sok kavetol is siman lehet. 30+ evesen nyilvan nem fogy az ember ereje. Majd 55-60 folott.
Sanszos, hogy aludni sem tudsz rendesen. Etkezestol is fugg... Sot mondol rosszabbat: betegseg is okozhatja...
Igazabol ezt igy lehetetlen megallapitani, mi lehet.
csodálkozom, hogy még nem írta senki...
menj el a háziorvosodhoz és mond el neki ezeket
Ez nem normális dolog.
Egyrészt a kávé is okozhat ilyen tüneteket, másrészt munka után kellene valami sportot végezned, hogy az izmokat átmozgasd (a fáradtság nem jelenti azt, hogy elegendö fizikai tevékenységeet végeztél, a sport lelazít)
Emellett erösen javasolt lenne felkeresni a háziorvosodat, mert lehet szervi oka is ennek az állapotnak.
Házi orvosom azt mondta rendben vagyok egy vér vételre is elküldött rendben van minden.
Van egy gyerek korom óta kísérő asztmám allergiám ezekre figyelek.
Napi 3szor eszek mostanság reggel kávézok annyi össz.
Itthol 3200nm -terciám van abból olyan 2900nm füvet vágjuk.
Mozgunk párommal mindig van mit csinálni...
Sportnap ha jut időm rá heti egyszer szoktam biciklizni de olyan 25-30km nel hosszabb útra nem igazán indulok vele .
Köszönöm eddigi tanácsaitok/segítségetek.
(Szerintetek le állok a kávéról az is számít?)
1. nem kell kávét vedelni, mert nem tesz jót a szívnek (napi 2-3 még oké, de annál több már káros)
2. válts munkahelyet, ilyen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!